Közösség

Alappilléreink

Sokszínűség

A Liska Tibor Szakkollégium tagjaiként egy olyan sokszínű, összetartó közösséget alkotunk, ahová igazán jó érzés tartozni.

Közösségi életünk egyik legfőbb színtere a Wigner Jenő Kollégium két Liska-szintje, ami helyszínéül szolgál többek között a felejthetetlen folyosó fesztiváloknak, a jobbnál-jobb szintvacsoráknak és az érdekfeszítő filmkluboknak. Emellett mindig vidám együtt tanulni az irodában vagy éjszakába nyúló beszélgetésbe keveredni a közös társalgóban.

Programok

Persze sokszor szervezünk magunknak programot a kollégiumon kívül is. Legyen szó kirándulásról, kulturális felüdülésről, egy kis fürdőzésről vagy sportolásról, itt mindig találsz magadnak partnert a kikapcsolódáshoz.

Ősszel és tavasszal megrendezésre kerülnek a bevonó táboraink, melyek célja, hogy a tagság még jobban összekovácsolódjon. Egy mozgalmas, szórakoztató, csapatépítésekkel és bulikkal teli hosszúhétvége keretei között együtt mulatnak a seniorok, az aktív tagok és a tagjelöltek.

Ha a szakmai fejlődés mellett mozgalmas és változatos közösségi életre vágysz, tele felejthetetlen élményekkel, akkor itt a helyed.